Linnen tasjes: naar uw wens bedrukt


De linnen tasjes: kent u ze nog? Ze zijn weer terug van weggeweest en de ideale manier om uw klant of bezoeker op een verantwoorde manier een informatiepakket van uw bedrijf mee te geven. Bij UTS Weesp helpen wij uw linnen tasjes bedrukken, met uw bedrijfslogo of met een origineel ontwerp. En dat al vanaf een minimumoplage van 250 stuks.

Wilt u graag meer informatie? Lees dan verder op deze pagina of neem vandaag nog contact met ons op. Iedere bestelling en ieder ontwerp is immers verschillend. Daarom staan wij u graag persoonlijk te woord om samen met u de mogelijkheden door te nemen.

Kort samengevat zijn er twee opties wanneer u bij UTS Weesp linnen tasjes bestellen wilt:

  • Allereerst de tassen uit voorraad: in ons magazijn in Weesp liggen de meest gewilde modellen op voorraad. Zit het model van uw keuze hierbij? Dan hoeven wij alleen nog maar het ontwerp erop te drukken! Voordelen: een levertijd van rond de twee weken en al beschikbaar vanaf een minimum van 250 stuks.
  • Daarnaast de custom made tasjes: wilt u liever een tas waarin het linnen in uw eigen kleur is geverfd? Of een uniek en afwijkend model? Dat kunnen wij uiteraard voor u verzorgen! In dat geval is de levertijd ongeveer twaalf tot veertien weken en is het minimum aantal exemplaren 5000 stuks.

Bedrukken van linnen tasjes

Het bedrukken van linnen tasjes gebeurt door middel van de zogenaamde zeefdruk. Dit is een druktechniek waarbij maximaal zeven kleuren worden gebruikt. Ideaal voor een logo of een simpel ontwerp. Doordat een linnen tasje erg fijn is van structuur, komt het ontwerp er nog beter op uit dan op andere basismaterialen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Waar kunt u ongeveer aan denken als het om een linnen tasje gaat? Eenvoudig: de standaard afmeting is 38 bij 42 centimeter. Het onbewerkte materiaal heeft een natuurlijke ecru-kleur. Deze combinatie, uiteraard bedrukt met uw logo of ontwerp, is de meest voordelige en uiteraard een zeer milieuvriendelijke optie. Het resultaat: een linnen tasje met een hippe en vintage uitstraling.

Wilt u liever de moderne kant op? Dan kunt ervoor kiezen om het linnen te laten bleken. Door de frisse witte kleur van het basismateriaal valt de bedrukking extra goed op. Of wilt u een echte unieke showstopper? Dan kunnen wij het linnen laten verven iedere kleur die u wilt. Kortom, mogelijkheden te over!

De dikte van het linnen is afhankelijk van uw wensen: zoekt u een soepel vallend, dunner model of juist een onverwoestbaar tasje met een dikker basismateriaal? De keuze is aan u!