Katoenen tasjes: terug in het straatbeeld


Katoenen tasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Werden ze vroeger gezien als vervoerder voor het broodtrommeltje van de aardrijkskundeleraar, tegenwoordig is het katoenen tasje weer helemaal in. En dat is ook niet zo gek: in een tijd waarin we ons allemaal steeds meer richten op duurzame, milieuvriendelijke en natuurlijke oplossingen, past een tasje van katoen daar veel beter tussen dan de standaard plastic tas.

Katoenen tasjes: de mogelijkheden

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid: u kunt gaan voor een natuurlijke uitstraling met een tasje dat in de basis onbehandeld is en daardoor z’n natuurlijk ecru kleur heeft behouden. Of u kiest voor een gebleekte versie, zodat het materiaal net een iets frissere uitstraling krijgt. Wilt u gaan voor een katoenen tasje waarbij ook het basismateriaal gekleurd is in uw eigen huisstijl? Dan kunnen wij de stof ook verven in de PMS-kleur van uw eigen keuze. Een PMS-kleur is een vastgelegde kleurcode waardoor u ervan verzekerd bent dat uw katoenen tasje altijd precies die uitstraling krijgt die 100% overeenkomt met uw huisstijl.

Nadat u gekozen heeft voor de basiskleur, kunt u gaan nadenken over het ontwerp. Op katoenen tasjes maken wij altijd gebruik van zeefdruk. Dit houdt in dat er van tevoren gebruik wordt gemaakt van één tot zeven verschillende vaststaande PMS-kleuren, waarmee het ontwerp wordt gemaakt. Vaak wordt er gekozen om simpelweg het bedrijfslogo op het tasje te drukken. Maar denkt u ook eens aan een actiematige of vintage bedrukking: extra opvallend en doeltreffend!

Wanneer kan uw katoenen tasje geleverd worden?

Stel, u hebt binnenkort een evenement, opening of feest waarbij u uw bezoekers of klanten een leuk informatiepakket wilt meegeven. Dan kunt u zo’n katoenen tasje natuurlijk erg goed gebruiken! Hoe lang duurt het dan voordat uw katoenen tasjes bij u op de stoep liggen? Daar zijn wij direct duidelijk in! Nadat we met u het ontwerp hebben besproken en u de eerste proeftas akkoord hebt gegeven, is de levertijd twee of twaalf weken. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Wilt u een katoenen tasje waarvan wij het basisontwerp op voorraad hebben? En is een oplage van 250 stuks voor u voldoende? Dan produceren wij uw tas gewoon in Weesp. In dat geval is de levertijd rond de twee weken.
  • Hebt u liever compleet op maat gemaakte tasjes en wenst u een voorraad vanaf 5000 stuks? Dan laten wij de katoenen tasjes bedrukken in onze fabriek in China. Dit duurt dan om en nabij de twaalf weken.