Linnen tassen met uw eigen ontwerp


Uw nieuwe linnen tassen: wij kunnen ze voor u bedrukken met uw bedrijfslogo of uw eigen ontwerp. Een linnen tas biedt uw bedrijf een duurzaam, natuurlijk, luxe en milieuvriendelijk alternatief voor de standaard plastic tas. Ze zijn al vanaf 250 stuks bedrukt te bestellen, met een levertijd van twee weken. Wilt u precies weten wat er mogelijk is en wat de kosten zijn van een bedrukte linnen tas? Neem dan direct contact op met UTS The Source!

Kenmerken en mogelijkheden linnen tassen

Wij vinden het bij UTS belangrijk dat al onze producten niet alleen op milieuvriendelijke, maar ook in verantwoorde omstandigheden worden geproduceerd. Daarom importeren wij onze materialen rechtstreeks bij producenten en is onze fabriek in China ISO-gecertificeerd, zodat u ervan verzekerd bent dat onze medewerkers onder de juiste omstandigheden uw linnen tassen produceren. Daarnaast drukt deze rechtstreekse werkwijze uiteraard ook de kosten. Dat is natuurlijk ook voor u weer extra gunstig!

Bij een linnen tas hebt u de volgende mogelijkheden:

  • Productie op basis van een linnen tas uit voorraad: dit duurt ongeveer twee weken en heeft een minimum oplage van 250 stuks;
  • Linnen tas helemaal op maat gemaakt: hou rekening met levertijd van twaalf weken, minimum oplage 5000 stuks.

De meest gekozen kleur waarin onze linnen tassen worden afgewerkt, is ecru: dit de natuurlijk kleur van het onbehandelde materiaal. Daarom de meest natuurlijke en voordelige optie! Ook kunnen we het linnen bleken, waarbij er een witte afwerking wordt bereikt. Wilt u de linnen tas écht helemaal in uw eigen huisstijl? Dan verven we de stof in de PMS-kleur van uw keuze.

Linnen tas: bedrukt met zeefdruk

Het voordeel van het bedrukken van linnen tassen is dat het ontwerp er door de fijne structuur van de stof erg nauwkeurig en mooi op kan worden gedrukt. Voor het ontwerp kan er gekozen worden uit een combinatie van één tot en met zeven PMS-kleuren: standaard kleuren die ervoor zorgen dat het eindresultaat precies overeenkomt met de vastgelegde huisstijl van uw bedrijf. Dit noemen we zeefdruk. Zo wordt de bedrukte linnen tas een mooie give away die uw klant vaker dan eens kan hergebruiken.

Kortom, de voordelen van linnen tassen op een rij gezet:

  • Een verantwoord, milieuvriendelijk natuurproduct
  • Al verkrijgbaar vanaf 250 stuks
  • Levertijd vanaf 2 weken

Uw eigen linnen tassen bestellen?

Wilt u graag een voorraad linnen tassen bestellen, maar eerst graag meer informatie en een prijsopgave? Dat kan natuurlijk! Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat voor uw bedrijf. Wij helpen u graag met de realisatie van uw bedrukte linnen tassen!