Katoenen draagtassen bedrukken


Katoenen draagtassen zijn een prachtige manier om op een milieuvriendelijke en originele wijze extra aandacht voor uw merk te genereren. Uiteraard kunnen wij deze draagtassen voor u bedrukken met uw logo of eigen ontwerp. Lees hieronder alle opties en neem contact met ons op voor meer informatie!

Waarom kiezen voor een katoenen draagtas?

Katoenen draagtassen zijn niet alleen geproduceerd van een natuurlijk materiaal, katoen, maar worden ook op maatschappelijk verantwoorde wijze gemaakt. Daarmee speelt u uw bedrijf op een originele manier in de kijker, maar weet u ook met zekerheid dat het productieproces 100% verantwoord is verlopen. Het katoen zelf wordt door ons rechtstreeks uit India geïmporteerd, waardoor voor u de kosten laag blijven.

Wat zijn de opties bij katoenen draagtassen?

Standaard heeft de katoenen draagtas een afmeting van 38 x 42 centimeter. Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat uw persoonlijke draagtas een afwijkende afmeting krijgt. Het basismateriaal kan zowel verschillen in dikte als in kleur: onbehandeld heeft het katoen een ecru kleur, maar het kan ook gebleekt worden, waardoor het een witte afwerking krijgt. Het katoenen materiaal valt soepel en is redelijk dun. Een canvas materiaal daarentegen is dikker en bijna onverslijtbaar.

Ook is het mogelijk de katoenen draagtassen in uw eigen kleur te verven. Bij die optie is het minimum aantal stuks dat wij produceren 5000. Tot slot kunnen we u verschillende opties bieden bij de afwerking van uw nieuwe draagtas: denk hierbij bijvoorbeeld aan een lang of een kort hengsel.

Het productieproces

Voordat we uw katoenen draagtassen gaan bedrukken, moeten we eerst kortsluiten wanneer en hoeveel exemplaren u nodig hebt. Kort gezegd is het onderscheid dat wij maken:

  • Tassen uit onze voorraad: minimumafname 250 stuks, levertijd +/- twee weken
  • Maatwerk tassen: minimumafname 5000 stuks, levertijd +/- twaalf weken

In Weesp hebben wij de meest populaire modellen en kleuren op voorraad liggen. Zit uw keuze hierbij? Dan kunnen wij snel en in een kleine oplage uw katoenen draagtassen bedrukken.

Wilt u een groter, kleiner of anderszins afwijkend model of het basismateriaal laten verven in uw eigen PMS-kleur? Dan laten wij de tas op maat maken. Hierdoor zal de levertijd dus langer worden en wordt het minimumaantal 5000 stuks. Na deze keuze kunnen wij een proefmodel van de tas gaan produceren.

Hoe werkt het bedrukken van katoenen draagtassen?

Op een katoenen draagtas kan met zeefdruk uw logo of eigen ontwerp worden gedrukt, in een variatie van één tot zeven kleuren. Deze kleuren zijn zogenaamde PMS-kleuren, standaard kleuren die worden gebruikt zodat het eindresultaat altijd overeenkomt met uw huisstijl. Bent u akkoord met het proefmodel? Dan nemen wij uw ontwerp in productie en gaat de levertijd in.

Wilt u nu meer weten over de mogelijkheden die wij bij UTS The Source te bieden hebben? Vul dan het offerteformulier op de website in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor de productie van uw nieuwe katoenen draagtas!